combi-tours

escaperoomingouda
workshop
cheese valley tour
Paintball Rotterdam
boeren bowlen activiteit echopper
workshop

Combineer jouw route

Combi-Tours

Onze e-chopper tours zijn te combineren met diverse leuke activiteiten. Denk hierbij aan een schilder- of siroopwafelworkshop, een escaperoom of een heerlijke lunch/ diner.

Gouda | Siroopwafelworkshop

Duur 4 uur | Min. 2 pers. | €49,50 p.p.

Gouda heeft zich in 2015-2017 de mooiste middelgrote binnenstad van Nederland mogen noemen, en dat snappen wij! Met je E-Chopper kun je genieten van de historische stad. Bepaal zelf welke bezienswaardigheden je wilt zien. Met deze Goudse route rijd je langs de IJssel en voel je de rust van de polders. Een prachtig uitzicht en zorgeloos genieten met de E-Chopper gegarandeerd!

Denk je aan Gouda, dan denk je aan kaas, maar hoeveel van jullie wisten dat dit kleine stadje ook bekend staat om hun siroopwafel fabriek? Deze fabriek volgt het goudse recept die stamt uit 1810! Dat wil je natuurlijk van dichtbij bekijken, daarom bieden wij bij deze Goudse route een unieke siroopwafel experience aan.

Midden in het centrum van Gouda, vlakbij het prachtige vijftiende-eeuwse stadhuis, aan het marktplein vind je de siroopwafel fabriek. Hier zal de workshop plaatsvinden. Leer meer over de rijke historie van deze smakelijke wafels, ontdek op een speelse manier de fabriek en maak je eigen siroopwafels. 

Gouderak | Kaasworkshop

Prachtige, uitgestrekte weilanden, een ouderwetse veerpont en een gastvrije gemeenschap. Met deze tour rijd je vanuit het mooie Zuidplas naar Gouderak, een klein gezellig dorpje. Onderweg rijd je over dijken, neem je de kleine veerpont en scheur je door de mooie natuur van de Krimpenerwaard. De route brengt je ook naar verschillende negentiende-eeuwse boerderijen. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt. Via de dijk rijd je langs de IJssel richting de kaasboerderij waar je een informatieve, maar vooral leuke kaas workshop kunt volgen.

Heb je altijd al een keer zelf kaas willen maken? Bij deze kaasboerderij wordt je warm ontvangen en worden al je vragen beantwoordt. Maar dat is niet het enigste! In groepjes ga je aan de slag en maak je zelf je eigen kaas. Na een week zijn de kaasjes klaar en worden deze naar je opgestuurd. Natuurlijk kun je ze ook zelf ophalen. Op deze manier kan je later nog heerlijk nagenieten van jullie uitje. Gelijk een reden om nog eens af te spreken!

cheese valley tour

Gouda | Cheese Valley

Duur 4 uur | Min. 2 pers. | €49,50 p.p.

Uw eerste stop op deze kaasvolle reis is de charmante stad Gouda, waar u wordt verwelkomd recht voor de deur van de Gouda Cheese Experience. Hier stapt u binnen in een wereld van kaas, waar de rijke traditie en ambacht van Goudse kaas tot leven komen. Laat u meevoeren op een unieke en interactieve reis door dit goudgele universum.

Na het genieten van de Gouda Cheese Experience stapt u weer op uw E-Chopper en vervolgt u uw tour door de betoverende Cheese Valley. Terwijl u door schilderachtige landschappen en pittoreske dorpen rijdt, omringd door groene weiden en grazende koeien, wordt u ondergedompeld in de authentieke sfeer van het Nederlandse platteland.

De Cheese Valley Experience belooft een onvergetelijke reis vol smaak, geschiedenis en plezier te zijn. Bent u klaar om de kaasvallei te verkennen?

Voor het reserveren van deze mogelijkheid kunt u bellen naar: 0182 374339

lopo escape room

Moordrecht | Escape room

Duur 4 uur | Min. 4 pers. | €5,- korting p.p.

Heb je zin in een spannend avontuur en wil je daarna lekker uitwaaien? Zelfs dit is mogelijk bij ons. Op de locatie waar wij onze E-Choppers stallen hebben wij ook 2 super leuke escaperooms.

– Het verdwenen kasteel van Gouda

– The Fourth Dimension

Hoe fijn is dat! Heb je net een heerlijke tocht gemaakt met de echopper en kan je daarna, op dezelfde locatie, je dag verder doorzetten met een escape room. Een geweldige invulling om je dag compleet te maken!

Ga de uitdaging aan in een van onze escape rooms en vier je vrijheid op de nieuwe duurzame e-choppers. Klik hier voor meer informatie over de beschikbare escape rooms.

Voor het reserveren van deze mogelijkheid kunt u bellen naar: 0182 374339

Zelf op pad

Bepaal je eigen route

Krimpenerwaard | Rotterdam | Zuidplas | Groene Hart | Kinderdijk

E-chopper rijden met een eigen route:

Duur: 3 uur | Kosten: €32,50 p.p.

Duur: hele dag | Kosten: €57,50 p.p.

Ben jij iemand die graag de touwtjes in handen heeft? Bij ons geen probleem! Wij geven jou de sleutels van de E-Chopper en laten de dag helemaal aan jou over.

Misschien kies je ervoor om rustig door de schilderachtige polders te cruisen, of ga je liever de levendigheid van de stad opzoeken.

Neem gerust een pitstop bij dat gezellige terrasje, geniet van een verfrissend drankje en stap daarna weer op om je eigen avontuur voort te zetten. Alles kan, niets houdt je tegen!

Vertrek vanuit het centraal gelegen Moordrecht en ontdek de vrijheid. Met Rotterdam, Den Haag en Utrecht op een steenworp afstand, is de keuze aan jou. Binnen enkele minuten ben je in Gouda of te midden van de uitgestrekte polders. Zelfs de bruisende stad Rotterdam is gemakkelijk te bereiken. De route is helemaal aan jou, dus laat je verrassen en beleef een dag vol vrijheid en avontuur!

 

meer informatie

Beschikbaarheid / Arrangementen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
echopper huren met kaas workshop experience

Kom in contact

Telefonisch bereikbaar

Dinsdag - Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag - Maandag: Telefonisch gesloten