combi-tours

Combineer jouw route

Combi-Tours

Onze e-chopper tours zijn te combineren met diverse leuke activiteiten. Denk hierbij aan een schilder- of siroopwafelworkshop, een escaperoom of een heerlijke lunch/ diner.

Je start jouw Cheese Valley Tour vanuit Moordrecht. Centraal gelegen tussen Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Via onze Cheese Valley tour rijdt je naar Gouda, waar je recht voor de deur van de Gouda Cheese Experience parkeert.

Beleef daar de unieke en interactieve reis door het goudgele universum en vervolg daarna jouw E-Choppertour door Cheese Valley retour naar Moordrecht.

Iedere deelnemer dient ten tijde van het uitje in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Tijdens het rijden op de e-chopper hoef je geen helm op.

Cheese Valley tour

Bij de Cheese Valley Tour en Siroopwafel tour kan je extra’s bij boeken, zoals:

  • Catering bij Gouda Cheese Experience
  • Proef en leer alles over kaas
  • Lunch/diner
  • Escape room

Wil je graag één van deze mogelijkheden erbij? Neem dan contact met ons op en wij zullen hier een programma voor maken. Je krijgt van ons dan een offerte en een duidelijk overzicht van wat je kunt verwachten. Is dat helemaal jouw uitje, zoals je het voor je zag. Dan gaan wij dit direct voor je regelen, zodat jij alleen nog maar met plezier hoeft af te wachten tot het zover is!

escaperoomingouda
workshop
cheese valley tour
Paintball Rotterdam
boeren bowlen activiteit echopper
workshop

Workshop | escape room

Combi – Tours

Gouda | Siroopwafelworkshop

Duur 4 uur | Min. 2 pers. | €49,50 p.p.

Gouda heeft zich in 2015-2017 de mooiste middelgrote binnenstad van Nederland mogen noemen, en dat snappen wij! Met je E-Chopper kun je genieten van de historische stad. Bepaal zelf welke bezienswaardigheden je wilt zien. Met deze Goudse route rijd je langs de IJssel en voel je de rust van de polders. Rijd door de oer-hollandse dorpjes die om Gouda heen liggen en de uitgestrekte weilanden die het Groene hart te bieden heeft. Een prachtig uitzicht en zorgeloos genieten met de E-Chopper gegarandeerd!

Denk je aan Gouda, dan denk je aan kaas, maar hoeveel van jullie wisten dat dit kleine stadje ook bekend staat om hun siroopwafel fabriek? Deze fabriek volgt het goudse recept die stamt uit 1810! Dat wil je natuurlijk van dichtbij bekijken, daarom bieden wij bij deze Goudse route een unieke siroopwafel experience aan.

Midden in het centrum van Gouda, vlakbij het prachtige vijftiende-eeuwse stadhuis, aan het marktplein vind je de siroopwafel fabriek. Hier zal de workshop plaatsvinden. Leer meer over de rijke historie van deze smakelijke wafels, ontdek op een speelse manier de fabriek en maak je eigen siroopwafels. Geniet na deze leuke, interactieve workshop nog van een warm kopje koffie en natuurlijk zo’n heerlijke stroopwafel. Stap vervolgens met je tevreden maag weer op de E-Chopper.

Gouderak | Kaasworkshop

Prachtige, uitgestrekte weilanden, een ouderwetse veerpont en een gastvrije gemeenschap. Met deze tour rijd je vanuit het mooie Zuidplas naar Gouderak, een klein gezellig dorpje. Onderweg rijd je over dijken, neem je de kleine veerpont en scheur je door de mooie natuur van de Krimpenerwaard. De route brengt je ook naar verschillende negentiende-eeuwse boerderijen. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt. Via de dijk rijd je langs de IJssel richting de kaasboerderij waar je een informatieve, maar vooral leuke kaas workshop kunt volgen.

Heb je altijd al een keer zelf kaas willen maken? Bij deze kaasboerderij wordt je warm ontvangen en worden al je vragen beantwoordt. Maar dat is niet het enigste! In groepjes ga je aan de slag en maak je zelf je eigen kaas. Na een week zijn de kaasjes klaar en worden deze naar je opgestuurd. Natuurlijk kun je ze ook zelf ophalen. Op deze manier kan je later nog heerlijk nagenieten van jullie uitje. Gelijk een reden om nog eens af te spreken!

lopo escape room

Moordrecht | Escape room

Duur 4 uur | Min. 4 pers. | €5,- korting p.p.

Heb je zin in een spannend avontuur en wil je daarna lekker uitwaaien? Zelfs dit is mogelijk bij ons. Op de locatie waar wij onze E-Choppers stallen hebben wij ook 2 super leuke escaperooms.

– Het verdwenen kasteel van Gouda

– The Fourth Dimension

Hoe fijn is dat! Heb je net een heerlijke tocht gemaakt met de echopper en kan je daarna, op dezelfde locatie, je dag verder doorzetten met een escape room. Een geweldige invulling om je dag compleet te maken!

Ga de uitdaging aan in een van onze escape rooms en vier je vrijheid op de nieuwe duurzame e-choppers. Klik hier voor meer informatie over de beschikbare escape rooms.

Voor het reserveren van deze mogelijkheid kunt u bellen naar: 0182 – 205019

Zelf op pad

Bepaal je eigen route

Krimpenerwaard | Rotterdam | Zuidplas | Groene Hart | Kinderdijk

E-chopper rijden met een eigen route:

Duur: 3 uur | Kosten: €32,50 p.p.

Duur: hele dag | Kosten: €57,50 p.p.

Ben je iemand die zelf graag de touwtjes in handen heeft? Daar doen wij niet moeilijk over! Je krijgt van ons de E-Chopper in handen, en je mag de dag zelf naar wens invullen.

Misschien kies je ervoor om de polders door te rijden of ga je juist liever de drukte van de stad opzoeken.

Even stoppen voor een drankje bij dat leuke terrasje om daarna weer je weg te vervolgen. Alles is mogelijk, niks of niemand houd je tegen!

Je vertrekt vanuit Moordrecht en gaat op pad. Moordrecht is erg centraal gelegen tussen Rotterdam, Den haag en Utrecht,  waardoor de keuze ruim is. Binnen een paar minuten rijdt je in Gouda of in de polders. Maar ook de stad Rotterdam is gemakkelijk te bereiken.

 

Contact

Toch nog een vraag?

Stel deze hier

Kom in contact

Telefonisch bereikbaar

Dinsdag - Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag - Maandag: Telefonisch gesloten