Ontdek

Onze routes

Tours met de echopper. Een heerlijk dagje uit op jouw manier. Waar heb je zin in? De drukte van de stad ervaren op een manier die je nog niet eerder hebt gedaan of juist de rust van de groene polders van het Groene Hart? Welke keuze je ook maakt, bij ons kan dit! Vraag een offerte aan met jouw voorkeuren en wij regelen een zorgeloze dag uit! 

TIP: Combineer je dag uit met een extra activiteit, zoals bijvoorbeeld een escape room of een leuke workshop. Maar ook met een heerlijke lunch of borrelhapjes is mogelijk. Hieronder vind je ons aanbod. 

Heb jij een eigen idee over de invulling van jouw dag, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Grote kans dat wij jouw dag, met jouw wensen gewoon voor je kunnen regelen. Dit doen wij dan ook graag!

Molens | Kinderdijk

Een oer-Hollandse tour. Rij door het mooie molencomplex Kinderdijk, gelegen in Alblasserwaard. Met de waterbus vaar je van Rotterdam naar Kinderdijk. Rijdt terug over de dijken en door polders en steek het water over met een “ouderwets” pontje bij Krimpen a/d lek en Gouderak. Na genoten te hebben van het oer-Hollandse landschap van Kinderdijk, nog even heerlijk uitwaaien op het water met je e-chopper in de hand.

Veel mensen prijzen dit stukje Nederland hoog aan. Sterker nog, nergens ter wereld kun je zo veel traditionele windmolens zien die nog werken. Ze staan hier al sinds 1738. Voor een echte Nederlander valt de Kinderdijk onder de ‘moet je echt een keer gezien hebben’.

Kinderdijk ligt op een hoek waar de Lek en de Noord samenkomen. Al sinds de middeleeuwen wordt hier op intensieve wijze aan watermanagement gedaan. In en rondom het dorp vind je een groot aantal dijken, opslagreservoirs en pompstations. Een onvergetelijk uitje met de e-chopper!

Bruisende stad | Rotterdam

Stap op je E-Chopper en tour door het mooie Rotterdam! Met deze route bepaal je helemaal zelf wat jij van Rotterdam wilt zien. Er is geen verplichte route die je moet volgen. Je kunt langs de boulevard rijden en genieten van het uitzicht over de Maas. of rijd je liever door de gezellige binnenstad en pak je onderweg een terrasje? Het kan allemaal. Met de E-Chopper mag je namelijk overal komen waar een fietser ook mag komen.

Rotterdam, een wereldberoemde stad, bekend als “gateway to Europe”. Ook wel “het Manhattan aan de Maas”genoemd. Verken de aantrekkelijke stad geruisloos en op je eigen manier. Laat je verrassen door alles wat deze wereldstad je te bieden heeft. Denk hierbij aan zijn bijzondere architectuur, zoals het centraal station, het wel bekende Erasmusbrug en niet te vergeten, de kubuswoningen. Maar ook de vrolijk verlichte markthal is een bezoekje zeker waard! Geniet van een versnapering bij één van de gezellige barretjes aan de grachten of rijd met je E-Chopper richting de havens van Rotterdam. Genoeg om te zien en te beleven in deze bruisende stad!

Polders | Krimpenerwaard

Rijdt met de e-chopper de rustige, uitgestrekte polders van de Krimperwaard door. Geniet van de rust en geweldige uitzichten tijdens deze tour.

Stop in het midden van de route bij een gezellig cafe met terras aan het water, ervaar de dorpse gastvrijheid en geniet van een lekker hapje en/of drankje. Hierna stap je weer op de e-chopper om je route door de open polders en landschappen te vervolgen.

Prachtige boerderijen, koeien, schapen en natuurlijk veel groen komen voorbij, maar ook een stukje Gouda krijg je te zien.

Het echte Groene Hart is onmiskenbaar terug te vinden met deze route!

 

Workshop | escape room

Combineer je route

Gouda | Siroopwafelworkshop

Gouda heeft zich in 2015-2017 de mooiste middelgrote binnenstad van Nederland mogen noemen, en dat snappen wij! Met je E-Chopper kun je genieten van de historische stad. Bepaal zelf welke bezienswaardigheden je wilt zien. Met deze Goudse route rijd je langs de IJssel en voel je de rust van de polders. Rijd door de oer-hollandse dorpjes die om Gouda heen liggen en de uitgestrekte weilanden die het Groene hart te bieden heeft. Een prachtig uitzicht en zorgeloos genieten met de E-Chopper gegarandeerd!

Denk je aan Gouda, dan denk je aan kaas, maar hoeveel van jullie wisten dat dit kleine stadje ook bekend staat om hun siroopwafel fabriek? Deze fabriek volgt het goudse recept die stamt uit 1810! Dat wil je natuurlijk van dichtbij bekijken, daarom bieden wij bij deze Goudse route een unieke siroopwafel experience aan. 

Midden in het centrum van Gouda, vlakbij het prachtige vijftiende-eeuwse stadhuis, aan het marktplein vind je de siroopwafel fabriek. Hier zal de workshop plaatsvinden. Leer meer over de rijke historie van deze smakelijke wafels, ontdek op een speelse manier de fabriek en maak je eigen siroopwafels. Geniet na deze leuke, interactieve workshop nog van een warm kopje koffie en natuurlijk zo’n heerlijke stroopwafel. Stap vervolgens met je tevreden maag weer op de E-Chopper.

Gouderak | Kaasworkshop

Prachtige, uitgestrekte weilanden, een ouderwetse veerpont en een gastvrije gemeenschap. Met deze tour rijd je vanuit het mooie Zuidplas naar Gouderak, een klein gezellig dorpje. Onderweg rijd je over dijken, neem je de kleine veerpont en scheur je door de mooie natuur van de Krimpenerwaard. De route brengt je ook naar verschillende negentiende-eeuwse boerderijen. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt. Via de dijk rijd je langs de IJssel richting de kaasboerderij waar je een informatieve, maar vooral leuke kaas workshop kunt volgen. 

Heb je altijd al een keer zelf kaas willen maken? Bij deze kaasboerderij wordt je warm ontvangen en worden al je vragen beantwoordt. Maar dat is niet het enigste! In groepjes ga je aan de slag en maak je zelf je eigen kaas. Na een week zijn de kaasjes klaar en worden deze naar je opgestuurd. Natuurlijk kun je ze ook zelf ophalen. Op deze manier kan je later nog heerlijk nagenieten van jullie uitje. Gelijk een reden om nog eens af te spreken! 

lopo escape room

Moordrecht | Escape room

Heb je zin in een spannend avontuur en wil je daarna lekker uitwaaien? Zelfs dit is mogelijk bij ons. Op de locatie waar wij onze E-Choppers stallen hebben wij ook 2 super leuke escaperooms.

Ga de uitdaging aan in een van onze escape rooms en vier je vrijheid op de nieuwe duurzame e-choppers. Klik hier voor meer informatie over de beschikbare escape rooms.

Voor het reserveren van deze mogelijkheid kunt u bellen naar: 0182 – 205019

Zelf op pad

Bepaal je eigen route

Krimpenerwaard | Rotterdam | Zuidplas | Groene Hart | Kinderdijk

Bent u iemand die zelf graag de touwtjes in handen heeft? Daar doen wij niet moeilijk over! U krijgt van ons de E-Chopper in handen, en u mag de dag zelf naar wens invullen.

Misschien kies je ervoor om de polders door te rijden of ga je juist liever de drukte van de stad opzoeken.

Even stoppen voor een drankje bij dat leuke terrasje om daarna weer je weg te vervolgen. Alles is mogelijk, niks of niemand houd je tegen!

Je vertrekt vanuit Moordrecht en gaat op pad. Moordrecht is erg centraal gelegen, waardoor de keuze ruim is. Binnen een paar minuten rijd u in Gouda of in de polders. Maar ook de stad Rotterdam is gemakkelijk te bereiken.

 

Contact

Stel je vraag

Kom in contact

Telefonisch bereikbaar

Dinsdag - Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag - Maandag: Telefonisch gesloten