4 uur e-chopper rijden voor €42,50

Boeken voor binnen 2 dagen? Bel ons!

Ontdek

Onze routes van 4 uur

Boeken voor binnen 2 dagen? Bel ons!

Molens | Kinderdijk

4 uur | € 42,50 p.p.

 

Vertrek vanuit Moordrecht in een oer-Hollandse tour. Rijd via het groene polderlandschap van de Krimpenerwaard, door naar het mooie molencomplex Kinderdijk, gelegen in Alblasserwaard.

Je rijdt over de dijken en door polders en steekt het water over met een “ouderwets” pontje bij Gouderak, Krimpen a/d Lek en Lekkerkerk (pont niet bij prijs inbegrepen). Na genoten te hebben van het oer-hollandse landschap van Kinderdijk, nog even heerlijk uitwaaien op het water met de e-chopper in de hand.

Veel mensen prijzen dit stukje Nederland hoog aan. Sterker nog, nergens ter wereld kun je zo veel traditionele windmolens zien die nog werken. Ze staan hier al sinds 1738. Voor een echte Nederlander valt de Kinderdijk onder de ‘moet je echt een keer gezien hebben’. Kinderdijk ligt op een hoek waar de Lek en de Noord samenkomen. Al sinds de middeleeuwen wordt hier op intensieve wijze aan watermanagement gedaan. In en rondom het dorp vind je een groot aantal dijken, opslagreservoirs en pompstations. Een onvergetelijk uitje met de e-chopper!

Bruisende stad | Rotterdam

4 uur | €42,50 p.p.

 

Vertrek van uit Moordrecht op de E-Chopper en tour door het mooie Rotterdam! Met deze route bepaal je helemaal zelf wat jij van Rotterdam wilt zien. Er is geen verplichte route die je moet volgen. Je kunt langs de boulevard rijden en genieten van het uitzicht over de Maas. of rijd je liever door de gezellige binnenstad en pak je onderweg een terrasje? Het kan allemaal. Met de E-Chopper mag je namelijk overal komen waar een fietser ook mag komen.

Rotterdam, een wereldberoemde stad, bekend als “gateway to Europe”. Ook wel “het Manhattan aan de Maas”genoemd. Verken de aantrekkelijke stad geruisloos en op je eigen manier. Laat je verrassen door alles wat deze wereldstad je te bieden heeft. Denk hierbij aan zijn bijzondere architectuur, zoals het centraal station, het wel bekende Erasmusbrug en niet te vergeten, de kubuswoningen. Maar ook de vrolijk verlichte markthal is een bezoekje zeker waard!

Geniet van een versnapering bij één van de gezellige barretjes aan de grachten of rijd met je E-Chopper richting de havens van Rotterdam. Genoeg om te zien en te beleven in deze bruisende stad!

BIJ ONS:

Gratis parkeren: Geen zorgen over waar te parkeren bij onze vertrek locatie. Wij hebben gratis parkeerplaatsen direct voor de deur.

Korte, duidelijke uitleg: Wij leggen kort uit hoe je moet omgaan met de e-chopper, maar duidelijk genoeg zodat jij precies weet wat je moet doen in iedere situatie.

Kleine borg: Wij hanteren een borg van €100, deze kan, vooraf, bij ons gepind worden. Een geldig rijbewijs is nodig voor het huren van de e-chopper.

Telefoonhouder en oplader: Op de e-chopper kan je gemakkelijk je telefoon in de standaard plaatsen en eventueel gelijk opladen. Simpel en veilig.

Voldoende km inclusief: Reeuwijkse Plassen, Krimpenerwaard en Rottemeren maximaal 35km. Bruisend Rotterdam en Kinderdijk maximaal 50km. 6 uur rijden maximaal 50km.

Bij al onze routes is het mogelijk om een goed gevulde picknickmand bij te boeken.

Deze neem je gemakkelijk mee op de e-chopper en zo kan je zelf een fijne plek uitzoeken om even rustig te genieten van de heerlijke inhoud van de picknickmand!

Boeken voor binnen 2 dagen? Bel ons!

Goed gevulde picknickmand mee met je echopper uitje

Picknickmand

€12,50 p.p.

inhoud voor 1 persoon:

 

– Witte bolletjes
– Bruine bolletjes
– Divers beleg
– Kaas
– Jus d’orange
– Pakje melk
– Appel
echopper huren
echopper huren

Zelf op pad

Bepaal je eigen route

Krimpenerwaard | Rotterdam | Zuidplas | Groene Hart | Kinderdijk

E-chopper rijden met een eigen route:

Duur: 3 uur | Kosten: €32,50 p.p.

Duur: hele dag | Kosten: €57,50 p.p.

Ben je iemand die zelf graag de touwtjes in handen heeft? Daar doen wij niet moeilijk over! Je krijgt van ons de E-Chopper in handen, en je mag de dag zelf naar wens invullen.

Misschien kies je ervoor om de polders door te rijden of ga je juist liever de drukte van de stad opzoeken.

Even stoppen voor een drankje bij dat leuke terrasje om daarna weer je weg te vervolgen. Alles is mogelijk, niks of niemand houd je tegen!

Je vertrekt vanuit Moordrecht en gaat op pad. Moordrecht is erg centraal gelegen tussen Rotterdam, Den haag en Utrecht,  waardoor de keuze ruim is. Binnen een paar minuten rijdt je in Gouda of in de polders. Maar ook de stad Rotterdam is gemakkelijk te bereiken.

 

Contact

Toch nog een vraag?

Stel deze hier

Kom in contact

Telefonisch bereikbaar

Dinsdag - Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag - Maandag: Telefonisch gesloten