3 uur e-chopper huren €35,- p.p.

Boeken voor binnen 2 dagen of voor meer dan 30 personen? Bel ons!

Reeuwijkse plassen

Ontdek de schilderachtige route van Moordrecht naar Hekendorp via Gouda en geniet van de betoverende Reeuwijkse Plassen. Laat je verleiden door het rustgevende landschap terwijl je geruisloos door de prachtige omgeving van de Reeuwijkse Plassen glijdt op onze e-chopper. Maak een tussenstop voor een picknick aan de plas, geniet op een terras of verwen jezelf met een ijsje onderweg. Deze route biedt de perfecte balans tussen natuurlijke sereniteit en de bruisende charme van de historische binnenstad van Gouda.

Rottemeren

De Rottemeren is een uitgestrekt plassengebied aan de rand van Rotterdam, Lansingerland, Zuidplas en Zoetermeer. De meren zijn aan elkaar verbonden door de plezierrivier de Rotte.

Het is een geweldig mooi gebied waar genoeg te zien en te doen is. Rijdt met de e-chopper over de fietspaden die er uitgebreid te vinden zijn.

Krimpenerwaard

Zo dichtbij, en toch zo mooi! Midden in de Randstad vind je het Groene Hart. Deze route brengt je door de Krimpenerwaard en Zuidplas en zal je verrassen met de prachtige natuur en mooie plekje die het te bieden heeft. Genoeg keuze om even rustig te gaan zitten en te genieten van het moois om je heen. Met de e-chopper rijdt je met gemakt over de polder weggetjes.

Hier zijn ook top mogelijkheden om even te genieten van een lunch aan het water.

3 uur e-chopper huren € 35,- p.p.

Boeken voor binnen 2 dagen of voor méér dan 30 personen? Bel ons!

Als je deze stoere E-chopper huurt bij echopper-huren.nl krijg je gratis een mooie route mee, met als keuze:

 

BIJ ONS:

Gratis parkeren: Geen zorgen over waar te parkeren bij onze vertrek locatie. Wij hebben gratis parkeerplaatsen direct voor de deur.

Korte, duidelijke uitleg: Wij leggen kort uit hoe je moet omgaan met de e-chopper, maar duidelijk genoeg zodat jij precies weet wat je moet doen in iedere situatie.

Kleine borg: Wij hanteren een borg van €100, deze kan, vooraf, bij ons gepind worden. Een geldig rijbewijs is nodig voor het huren van de e-chopper.

Gratis route: Kies 1 van onze routes die wij speciaal voor jou hebben gemaakt.

Telefoonhouder en oplader: Op de e-chopper kan je gemakkelijk je telefoon in de standaard plaatsen en eventueel gelijk opladen. Simpel en veilig.

Grote groepen: Méér dan 100 e-choppers op voorraad.

Voldoende km inclusiefReeuwijkse Plassen, Krimpenerwaard en Rottemeren maximaal 35km. Bruisend Rotterdam en Kinderdijk 6 uur rijden maximaal 50km.

Geniet van het lenteweer en huur hieronder jouw e-chopper! Gegarandeerd genieten!

Ontvangst

Gratis parkeren

Vertrek- en eindpunt: Ambachtweg 35, 2841 MB Moordrecht
Gelegen tussen Rotterdam – Den Haag – Utrecht

Route

Ontdek de kick van onze op maat gemaakte routes!

Cruise door de schilderachtige polders van de Krimpenerwaard/Zuidplas en ontdek het betoverende Groene Hart. Gouda wacht op je om verkend te worden op de e-chopper, en met een pittoresk rondje Reeuwijkse Plassen of een avontuur langs de Rottemeren wordt jouw dag een onvergetelijk avontuur op twee wielen!

Contact

Boeken voor binnen 2 dagen of meer dan 30 personen? Bel ons!

Overzicht van direct boekbare online arrangementen

Zelf op pad

Bepaal je eigen route

Krimpenerwaard | Rotterdam | Zuidplas | Groene Hart | Kinderdijk

E-chopper rijden met een eigen route:

Huur per dagdeel | Kosten: €35,- p.p.

Actieradius: 45km

Ben je iemand die zelf graag de touwtjes in handen heeft? Daar doen wij niet moeilijk over! Je krijgt van ons de E-Chopper in handen, en je mag de dag zelf naar wens invullen.

Misschien kies je ervoor om de polders door te rijden of ga je juist liever de drukte van de stad opzoeken. Even stoppen voor een drankje bij dat leuke terrasje om daarna weer je weg te vervolgen. Alles is mogelijk, niks of niemand houd je tegen!

Je vertrekt vanuit Moordrecht en gaat op pad. Moordrecht is erg centraal gelegen tussen Rotterdam, Den haag en Utrecht,  waardoor de keuze ruim is. Binnen een paar minuten rijdt je in Gouda of in de polders. Maar ook de stad Rotterdam is gemakkelijk te bereiken.

 

Route Krimpenerwaard- Zuidplas

ONTDEK ONBEPERKT

Stap op de e-chopper en geniet zorgeloos van een ontdekkingstocht door het betoverende Groene Hart en de rest van Nederland. Laat je meevoeren door de prachtige natuur en beleef een dag vol onbeperkt genieten

ECO-VRIENDELIJK CRUISEN

Met een draagbare accu is onze e-chopper niet alleen duurzaam, maar biedt ook een comfortabele rit dankzij de heerlijk zachte zitting. Duurzaamheid en comfort gaan hand in hand op onze elektrische avonturen!

PLEZIER IN GEZELSCHAP

Geniet van de leukste en gezelligste tijd met je dierbaren, collega’s en vrienden. Met de e-chopper ben je verzekerd van samen plezier beleven terwijl je samen de mooiste plekjes van de Krimpenerwaard ontdekt.

echopper huren
e-chopper huren

meer informatie

Beschikbaarheid / Arrangementen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
echopper huren met kaas workshop experience

Kom in contact

Telefonisch bereikbaar

Dinsdag - Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag - Maandag: Telefonisch gesloten