3 uur e-chopper huren €32,50 p.p.

Boeken voor binnen 2 dagen? Bel ons!

Reeuwijkse plassen

Reeuwijkse plassen route met zonsondergang

Pak je E-Chopper en rijdt vanuit Moordrecht via Gouda over de mooie dijkjes naar Hekendorp. Om uiteindelijk via het plassen gebied van Reeuwijk door de Goudse binnenstad terug te keren. Ga picknicken aan de plas, strijk neer op een terras of koop onderweg een ijsje.

Met de prachtige omgeving van de Reeuwijkse Plassen en de geluidloze e-chopper weet je zeker dat je zult genieten van de rust, de overweldigende natuur en de unieke plekjes die er te vinden zijn. Met deze route ervaar je de rust van de natuur, maar ook de gezellige drukte van de stad Gouda.

Rottemeren

De Rottemeren heeft prachtige fietsgebieden waar je met de e-chopper kan rijden

De Rottemeren is een uitgestrekt plassengebied aan de rand van Rotterdam, Lansingerland, Zuidplas en Zoetermeer. De meren zijn aan elkaar verbonden door de plezierrivier de Rotte.

Het is een geweldig mooi gebied waar genoeg te zien en te doen is. Rijdt met de e-chopper over de fietspaden die er uitgebreid te vinden zijn.

Neem een goed gevulde picknickmand mee, die je bij ons erbij kan nemen en kies een plek uit waar jij van al dit lekkers gaat genieten. De Rottemeren heeft hiervoor genoeg mogelijkheden. 

Krimpenerwaard

echopper huren

Zo dichtbij, en toch zo mooi! Midden in de Randstad vind je het Groene Hart. Deze route brengt je door de Krimpenerwaard en Zuidplas en zal je verrassen met de prachtige natuur en mooie plekje die het te bieden heeft. Genoeg keuze om even rustig te gaan zitten en te genieten van het moois om je heen. Met de e-chopper rijdt je met gemakt over de polder weggetjes.

Hier zijn ook top mogelijkheden om even te genieten van een lunch aan het water. Dit alles kan je gewoon bij ons boeken, en wij zorgen dat de lunch, halverwege je rit, voor je klaar staat.

Goed gevulde picknickmand mee met je echopper uitje

Picknickmand

€12,50 p.p.

inhoud voor 1 persoon:

 

– Witte bolletjes
– Bruine bolletjes
– Divers beleg
– Kaas
– Jus d’orange
– Pakje melk
– Appel
echopper huren
echopper huren

3 uur e-chopper huren € 32,50 p.p.

Boeken voor binnen 2 dagen? Bel ons!

Als je deze stoere E-chopper huurt bij echopper-huren.nl krijg je gratis een mooie route mee, met als keuze:

 

BIJ ONS:

Gratis parkeren: Geen zorgen over waar te parkeren bij onze vertrek locatie. Wij hebben gratis parkeerplaatsen direct voor de deur.

Korte, duidelijke uitleg: Wij leggen kort uit hoe je moet omgaan met de e-chopper, maar duidelijk genoeg zodat jij precies weet wat je moet doen in iedere situatie.

Kleine borg: Wij hanteren een borg van €100, deze kan, vooraf, bij ons gepind worden. Een geldig rijbewijs is nodig voor het huren van de e-chopper.

Gratis route: Kies 1 van onze routes die wij speciaal voor jou hebben gemaakt.

Telefoonhouder en oplader: Op de e-chopper kan je gemakkelijk je telefoon in de standaard plaatsen en eventueel gelijk opladen. Simpel en veilig.

Voldoende km inclusiefReeuwijkse Plassen, Krimpenerwaard en Rottemeren maximaal 35km. Bruisend Rotterdam en Kinderdijk maximaal 50km. 6 uur rijden maximaal 50km.

Geniet van het lenteweer en huur hieronder jouw e-chopper! Gegarandeerd genieten!

Ontvangst

Gratis parkeren

Vertrek- en eindpunt: Ambachtweg 35, 2841 MB Moordrecht
Gelegen tussen Rotterdam – Den Haag – Utrecht

Route

Kies voor één van onze routes die wij speciaal voor jouw hebben gemaakt!

Heerlijk rijden door de polders van de Krimpenerwaard/ Zuidplas en het Groene Hart ontdekken. Ook Gouda is een prachtige stad om doorheen te rijden met de e-chopper en met een rondje Reeuwijkse Plassen of een route langs de Rottemeren is jouw dag helemaal compleet!

Contact

e-chopper huren

Boeken voor binnen 2 dagen? Bel ons!

Of vul onderstaand formulier in als je nog vragen, opmerkingen of toevoegingen hebt. 

  Aantal personen: *


  Gewenste tijd:

  Route Krimpenerwaard- Zuidplas

  ZORGELOOS GENIETEN

  Met de e-chopper ga je zorgeloos op pad en is het genieten van de prachtige natuur die het Groene Hart en de rest van Nederland te bieden heeft.

  DUURZAAM

  Door de draagbare accu is de e-chopper ontzettend duurzaam! En door de heerlijk zachte zitting rijdt je ook nog eens zeer comfortabel.

  SAMEN PLEZIER

  De leukste en gezelligste tijd met je dierbaren, collega’s en vrienden. Met de e-chopper ben je hier zeker van. Ontdek samen de mooiste plekjes van de Krimpenerwaard.

  echopper huren
  e-chopper huren

  Contact

  Toch nog een vraag?

  Stel deze hier

  Kom in contact

  Telefonisch bereikbaar

  Dinsdag - Zaterdag: 10:00 - 18:00
  Zondag - Maandag: Telefonisch gesloten

  Zelf op pad

  Bepaal je eigen route

  Krimpenerwaard | Rotterdam | Zuidplas | Groene Hart | Kinderdijk

  E-chopper rijden met een eigen route:

  Duur: 3 uur | Kosten: €32,50 p.p.

  Duur: hele dag | Kosten: €57,50 p.p.

  Ben je iemand die zelf graag de touwtjes in handen heeft? Daar doen wij niet moeilijk over! Je krijgt van ons de E-Chopper in handen, en je mag de dag zelf naar wens invullen.

  Misschien kies je ervoor om de polders door te rijden of ga je juist liever de drukte van de stad opzoeken.

  Even stoppen voor een drankje bij dat leuke terrasje om daarna weer je weg te vervolgen. Alles is mogelijk, niks of niemand houd je tegen!

  Je vertrekt vanuit Moordrecht en gaat op pad. Moordrecht is erg centraal gelegen tussen Rotterdam, Den haag en Utrecht,  waardoor de keuze ruim is. Binnen een paar minuten rijdt je in Gouda of in de polders. Maar ook de stad Rotterdam is gemakkelijk te bereiken.